logo
 
Multiple Sclerose (MS) Vereniging Nederland
regio Amsterdam en omstreken

 

Jongeren contact

  Ben je ook op zoek naar andere jongeren met MS of met ouders met MS om wederzijdse ervaringen te bespreken? Kom dan langs om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje nader te leren kennen. Vrienden, partners en familie zijn ook van harte welkom!

  Klik hier voor de komende data.

  De borrels bieden een gelegenheid om met elkaar te spreken over hetgeen ons bezig houdt, al dan niet MS-gerelateerd. Er is ruimte voor het delen van ervaringen en het vragen van adviezen. De bijeenkomsten worden niet begeleid door professionele hulpverleners, maar door vrijwilligers van de MS-vereniging met veel kennis van zaken. Het doel van de bijeenkomsten is vooral een prettig samenzijn. Iedereen (tot circa 35/40 jaar) is uitgenodigd de borrels bij te wonen.

  Let op: tijdstip jongerenborrel gewijzigd, nu van 15:00 tot 17:00!

  15.00-17.00 uur in:
  Café Restaurant Edel
  Postjesweg 1
  1057 DT Amsterdam
  http://edelamsterdam.nl

  Deze gelegenheid is ook toegankelijk is voor minder validen. De toegang zal dan via de hoofdingang van 'Het Sieraad' zijn, gelegen aan de Kostverlorenvaart.

  Laat je vooraf even per mail weten of je van plan bent te komen?
  Mailen kan naar jongeren@msvnamsterdam.nl of een bericht plaatsen op onze Facebook pagina http://lnq.me/OljReq.
  Mocht het dan onverhoopt toch niet uitkomen: geen enkel punt maar laat het even weten.

  Op de tafel is een vlaggetje van de gemeente Amsterdam geplaatst zodat je ons makkelijk kan vinden.

    Vlag Amsterdam

  Vooralsnog is de locatie voor de jongerenborrels Restaurant Edel, maar we zouden graag naar een nieuwe locatie uitzien. Hierbij zodoende een oproep: ken je een leuke, gezellige locatie, die geopend is voor de zondagmiddagborrel? En is deze locatie rolstoelvriendelijk, goed bereikbaar en gelegen in het centrum van Amsterdam of bij voorkeur wat richting Zuid? Laat het ons dan weten, zodat we de locatie eens kunnen bekijken en hier wellicht toekomstige borrels kunnen organiseren.

  Hopelijk tot ziens!

  Nicolien van den Hoek
  Contactpersoon jongeren MSVN Amsterdam
  Email: jongeren@msvnamsterdam.nl


I Amsterdam