logo
 
Multiple Sclerose (MS) Vereniging Nederland
regio Amsterdam en omstreken

 

MS zorg op afstand

  "Samen met een ervaren MS-verpleegkundige antwoorden krijgen op vragen die er op dat moment bij u leven. Dit is mogelijk met MS Zorg op Afstand, een online begeleidingsprogramma van Nieuw Unicum".

  Het onvoorspelbare en grillige verloop van de ziekte MS vraagt om maatwerk advies dat aansluit bij de klachten die er op dat moment spelen. Vragen die niet altijd beantwoord kunnen worden door de reguliere zorgverlener maar waarbij specialistische kennis vereist is. MS zorg op afstand brengt deze kennis makkelijk bereikbaar, op het moment dat u hier behoefte aan heeft.

  Via de computer met een beeld- en geluidverbinding heeft u contact met een vaste MS-verpleegkundige van het MS-Expertisecentrum van Nieuw Unicum. Samen worden de problemen besproken die er op dat moment spelen en mogelijke oplossingen besproken. Het advies kan betrekking hebben op bijvoorbeeld vermoeidheid, spasticiteit, continentieproblemen en/of cognitieve problemen. Zorg op afstand is een aanvulling op de reguliere (medische) behandeling waarmee de regie langer in handen van de cliënt blijft.

  Nieuw Unicum is gecertificeerd als MS behandel- en ondersteuningscentrum. Vanuit jarenlange ervaring met mensen met MS heeft Nieuw Unicum expertise opgebouwd als het gaat om de zorg, begeleiding en behandeling van mensen met (progressieve) MS. Een van de diensten waarmee kennis en expertise wordt gedeeld is ‘MS Zorg op Afstand’.

  Nadere informatie
  Voor meer informatie, zoals systeemvereisten en algemene voorwaarden kunt u terecht op de website van Nieuw Unicum, www.nieuwunicum.nl/mszorgopafstand.

  Hoe gaat MS zorg op afstand in z’n werk?
  We hebben er twee filmpjes over gemaakt die via de bovenstaande link op onze website te bekijken zijn.

  Nieuw Unicum
  Zandvoortselaan 165
  2042 XK Zandvoort
  023 – 576 12 86
  E-mail: mszorgopafstand@nieuwunicum.nl
  www.nieuwunicum.nl/mszorgopafstand