logo
 
Multiple Sclerose (MS) Vereniging Nederland
regio Amsterdam en omstreken

 

Wereld MS – Gaasperplasroute, vrijdag 25 mei 2018

  Ook dit jaar organiseert de regio Amsterdam e.o. van de MS Vereniging een ontspannen en bijzonder evenement in het kader van Wereld MS-dag. Deze keer vinden onze activiteiten plaats rond de Gaasperplas. Basislocatie is The Colour Kitchen Langerlust (de Kas). Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.

  De tocht vindt plaats op vrijdag 25 mei vanaf 12.00 uur. Aan het programma wordt nog gewerkt. maar u kunt in ieder geval deelnemen aan de fiets- en scootmobieltocht of de wandeltocht.

  Voorlopig programma:

  • Ontvangst met lunch om 12.00 uur
  • Startschot activiteiten om 13.30 uur
  • Borrel vanaf 15.00 uur

  Het jaarthema Wereld MS Dag 2018 is “MS en werk”. Op de website www.mswerkloket.nl vindt u over dit onderwerp praktische informatie. Ook worden ervaringsverhalen uitgewisseld en kunt u de hulp inroepen van een MS-coach.

  Om deze dag te organiseren zijn wij financieel afhankelijk van contributies, giften en donaties. Help ons de stem van mensen met MS krachtig te houden. U kunt dit doen door uw familie, vrienden of collega’s te vragen of zij u willen steunen op deze dag en/of het project MS en werk. Zij kunnen dit doen door lid te worden van de MS Vereniging (http://msvereniging.nl/) of door een gift over te maken via https://mijnactievoorms.nl/projects/wereld-ms-gaasperplasroute/

  U bent van harte welkom op vrijdag 25 mei, al dan niet met uw partner of begeleider. Deelname aan de Wereld MS – Gaasperplasroute is voor leden van de MS Vereniging gratis.

  U kunt zich per mail aanmelden bij Houdine Beekhuis (hc.beekhuis1959@gmail.com). Na aanmelding volgt nadere informatie waaronder de routebeschrijving naar The Colour Kitchen Langerlust.

  Adres: The Colour Kitchen Langerlust (http://www.langerlust.nl/), Provincialeweg 24,
  1108 AB Amsterdam Zuidoost.