Demonstratie Famyra in basispakket op 15 januari. Teken in ieder geval de petitie.

MS Vereniging Nederland gaat op op dinsdag 15 januari 2019 naar de Tweede Kamer om daar actie te voeren voor het betaalbaar houden van het ‘loopmedicijn’ Fampyra. Komt u ook demonstreren voor het behoud van Famyra? Kunt u niet naar Den Haag komen? Teken dan in ieder geval de petitie.

Let op: update over de geplande demonstratie van 15 januari. Aangezien er die dag meerdere demonstraties zijn hebben we in opdracht van politie en gemeente Den Haag de locatie gewijzigd. We verzamelen nu op de Hofplaats.

Demonstratie

We verzamelen om 11.30 uur op de Hofplaats in Den Haag (dit is aan de andere kant van het tweede kamergebouw tegenover de Burger King). Om herkenbaar te zijn, zullen wij in het oranje gekleed gaan (evt met een oranje hesje). Om 12.05 uur biedt Jan van Amstel samen met initiatiefneemster van de petitie Inge van der Sleen de petitie met handtekeningen aan aan leden van de commissie VWS van de Tweede Kamer. Dus:

  • Datum: dinsdag 15 januari
  • 11.30 uur: verzamelen op de Hofplaats in Den Haag
  • 12.05 uur: aanbieden petitie
  • Dresscode: oranje

Teken de petitie

De teller staat vandaag op 39.500 handtekeningen! Om als ‘burgerinitiatief’ te kunnen gelden, moeten er 40.000 handtekeningen worden verzameld. Teken de petitie als je dat nog niet gedaan hebt. Of spoor je achterban aan voor de laatste 500 handtekeningen zodat de Tweede Kamer de petitie als burgerinitiatief MOET agenderen!

Teken hier: https://www.petities24.com/fampyra_moet_in_basispakket

Locatie en parkeren

Er is een parkeergarage onder het Plein, zie https://www.parkingcentrumplein.nl/

Vanaf NS-station Den Haag centraal is het ca 12 minuten lopen naar de Hofplaats.