Wandelvierdaagse ’t Gooi – Speciale route voor MS-patiënten

De MS vereniging is gevraagd om mee te doen met de Wandelvierdaagse van ’t Gooi. Dit kwam heel mooi uit, omdat ons thema voor dit jaar is: Mobiliteit en Beweging.

  

Dit jaar is de wandelvierdaagse van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni 2019. Speciaal voor mensen met MS (Multiple Sclerose) die goed ter been zijn en het een uitdaging vinden om als prestatie 5 à 7,5 km per dag te wandelen, wordt een mooie route uitgezet. Deze gaat over goed begaanbare paden en wegen. Het is een wandelvierdaagse en daarom mogen scootmobielers niet mee. We lopen als groep, zodat er onderweg (gezellig) met elkaar kan worden gepraat. Uiteraard zijn familieleden, vrienden of kennissen ook van harte welkom. Je kunt ook een of twee dagen lopen als vier dagen te vermoeiend is.

Voor leden van de MS vereniging is deelname gratis. Indien je niet lid bent, is de inschrijving voor 4 dagen €24,50 per persoon. Voor bijna dezelfde prijs (€25,- per jaar) kun je lid worden van de MS vereniging dus het loont om je eerst aan te melden bij de vereniging. Zie: https://msvereniging.nl/hoe-kunt-helpen/lid-worden-2/.

Als je minder dan vier dagen loopt is de bijdrage €6,50 per dag maar voor leden natuurlijk ook gratis. Bij een opgave van meer dan 10 personen is er   groepskorting van €2,- per persoon.

Als je mee wilt doen, geef dan je naam en of je lid bent van de MS vereniging door aan Ina Duindam, zodat zij het een en ander voor je kan regelen. Ina’s mailadres: i.duindam@ziggo.nl

De start van de Wandelvierdaagse is vanaf het terrein van de s.v. Laren, Schuilkerkpad 2, 1251 SC Laren (N-H). Er loopt begeleiding mee op de route.

De wandeling start om 13.00 uur. Voor dit tijdstip is gekozen omdat dan tegelijk met wandelaars van andere afstanden gefinisht kan worden bij het eindpunt van de tocht.