Meld je nu aan voor de training voor mantelzorgers van mensen met MS

Na maanden hard werken is de training klaar die speciaal bedoeld is voor partner-mantelzorgers van mensen MS. Daarom gaan we nu op zoek naar mantelzorgers die mee willen doen aan één van de drie pilottrainingen in Noord- en Zuid-Holland.

Van belang hierbij is dat mantelzorger en patiënt elkaars partner zijn. De training richt zich op het herkennen van en omgaan met cognitieve problemen. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van de kwaliteit van leven van zowel de mantelzorger als de partner met MS.

Opzet
De training bestaat uit twee bijeenkomsten, een onlinetraining en een individueel gesprek. In totaal duurt de training circa acht weken. Per week ben je ongeveer een half uur met de training bezig. Om de effectiviteit van de training te meten, vragen wij jou als mantelzorger en je partner met MS een aantal vragenlijsten in te vullen.

Data, tijden en locaties
– Pilottraining 1: 14 maart en 9 mei van 14.00 tot 16.00 in Zoeterwoude
– Pilottraining 2: 4 april en 30 mei van 15.00 en 17.00 in Zaandijk
– Pilottraining 3: 16 mei en 11 juli van 14.00 tot 16.00 in Zandvoort

Aanmelden?
Heb je interesse in het project of wil je meedoen? Stuur dan een mail naar projectleider Melloney Schenk via mschenk@nieuwunicum.nl. Het volgen van de pilottraining is gratis.