De eerste Wereld MS-dag ommetjes zijn gemaakt

In de MS Talkshow ‘Mooi samen’ van 29 mei heeft Hermien Kosian het startschot voor een maand lang bewegen gegeven. In ons team Noord-Holland/Amsterdam doen al 26 leden mee. Dinand, Natasha en Esther stuurden ons een prachtige selfie van hun ommetje. Doe jij ook mee?

          

Je kunt de hele maand juni meedoen en zo vaak als jij wilt. Maak dagelijks een ommetje; te voet, op de fiets of met de scootmobiel. Gewoon vanuit je eigen huis of iedere andere plek die jij wilt. Je verdient er punten mee en het is gezond. De punten van alle deelnemers in ons team worden bij elkaar opgeteld.

Hoe doe je mee?
1. Download de Ommetje-app via de Google Play Store of de App Store.
2. Voer de unieke bedrijfscode in: GLMLF
3. Stap in ons team N Holland/A’dam
4. Loop een ommetje!
5. Daag vrienden, familie en bekenden uit om ook mee te doen!

Als je de app ‘teveel gedoe’ vindt, kan het natuurlijk ook zonder.

Wij hopen dat je ons onderweg een foto of selfie stuurt. Het liefst met een rood Wereld MS T-shirt aan. Als je wilt, sturen wij gratis zo’n T-shirt naar jou op. Verzoeken om t-shirts en jouw foto’s kun je mailen (cooky@xs4all.nl) of versturen via WhatsApp of Signal (0644760097).

Wereld MS-dag is ook de tijd om extra fondsen te werven. Wij willen het geld besteden aan activiteiten die wij zonder extra geld niet kunnen financieren. Misschien een dagje Artis? Verspreid deze link onder collega’s, buren, vrienden en familie: Steun MS vereniging NH/Amsterdam. Onze dank is groot.

Heel veel succes met het Wereld MS-dag ommetje!

Hartelijke groet,
Team Amsterdam