Themamiddag MS en hulpmiddelen op 30 oktober

SCHRIJF JE NU IN!

Hulpmiddelen zijn er in alle soorten en maten. Hulpmiddelen waardoor je beter kunt lopen. Hulpmiddelen waardoor je langer zelfstandig thuis kunt wonen, zelfs als je je handen niet meer kunt gebruiken. Wat is er mogelijk en tegen welke voorwaarden?

Tijdens de themamiddag op zaterdag 30 oktober 2021 krijg je informatie  hierover van 4 verschillende sprekers: Chiel van der Stelt, Dinand Brummelhuis en Ruud en Juliette van Zuijlen. Er is ook ruimte om vragen te stellen over hulpmiddelen en kleine aanpassingen in huis.

Programma:

14.00 – 15.00 Inleiding over de mogelijkheden die bestaan op het gebied van hulpmiddelen door Chiel van der Stelt (eigenaar van Van der Stelt, zorgmiddelen en homeservice, zie: Van der Stelt).

15.00 – 15.20 Pauze

15.20 – 15.35 Dinand Brummelhuis vertelt over zijn ervaringen met de Hip Flexion Assist Device bij loopproblemen (zie: hip-flexion-assist-device-bij-loopproblemen)

15.40 – 15.55 Ruud en Juliette van Zuijlen vertellen over technologische hulpmiddelen voor mensen met handbeperkingen (zie: technologische-hulpmiddelen-voor-mensen-met-handbeperkingen

Voorafgaand aan de themamiddag is er van 13.00 tot 14.00 uur een lunch, die gratis is voor de deelnemers en hun partner of begeleider.

Aanmelden
Om aan de themamiddag deel te deelnemen, kun je je vóór 25 oktober 2021 opgeven bij Esther Lof (tel. 0630483776 of via e-mail: info@msvnamsterdam.nl). Geef dan ook aan of je komt lunchen of niet.

Adres gegevens:
Cordaan
Olympisch kwartier
Amstelveenseweg 308
1076 CS Amsterdam

Naar binnen? Toon je QR-code
De veiligheid van onze leden is steeds uitgangspunt. Het landelijk bestuur vraagt daarom alle deelnemers aan fysieke bijeenkomsten een QR-code te tonen. Wij volgen dit beleid en vragen dus bij binnenkomst je QR-code te tonen.

Illustratie: Michael Jansen