Update Wereld MS-dag ommetje

Het gaat goed met het Wereld MS-dag ommetje. In ons team Noord-Holland/Amsterdam zitten nu 30 leden. Wij zijn de regio met de meeste deelnemers. Doe jij ook mee? Je kunt de hele maand juni meedoen en zo vaak als jij wilt. Het Wereld MS T-shirt sturen we op verzoek gratis naar je op.

Je kunt bij het Wereld MS-dag ommetje gebruik maken van de Ommetje-app. Deze app motiveert en werkt zelfs een beetje verslavend. Je kunt in de app namelijk je route zien en het aantal kilometers dat je hebt gewandeld, gefietst of gescoot. Bovendien krijg je punten en medailles.

Meerdere leden deelden deze week hun ervaringen met team Amsterdam. Annemieke maakte haar ommetje per kano. Haar verslag lees je in het volgende bericht. Adinda stuurde ons een prachtige foto van haar ommetje.

     

Hoe doe je mee?
1. Download de Ommetje-app via de Google Play Store of de App Store.
2. Voer de unieke bedrijfscode in: GLMLF
3. Stap in ons team N Holland/A’dam
4. Loop een ommetje!
5. Daag vrienden, familie en bekenden uit om ook mee te doen!

Als je de app ‘teveel gedoe’ vindt, kan het natuurlijk ook zonder.

Wij hopen dat je ons onderweg een foto of selfie stuurt. Het liefst met een rood Wereld MS T-shirt aan. Als je wilt, sturen wij gratis zo’n T-shirt naar jou op. Verzoeken om t-shirts en jouw foto’s kun je mailen (cooky@xs4all.nl) of versturen via WhatsApp of Signal (0644760097).

Wereld MS-dag is ook de tijd om extra fondsen te werven. Wij willen het geld besteden aan activiteiten die wij zonder extra geld niet kunnen financieren. Misschien een dagje Artis? Verspreid deze link onder collega’s, buren, vrienden en familie: Steun MS vereniging NH/Amsterdam. Onze dank is groot.

Heel veel succes met het Wereld MS-dag ommetje!

Hartelijke groet,
Team Amsterdam