Deelnemers gezocht gebruikerstest nieuwe bordjes AMC/VUmc

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe bewegwijzering (wayfinding) van het Amsterdam UMC. De nieuwe borden helpen de bezoeker straks om makkelijker en sneller de weg te vinden. De locatie AMC wordt als eerste aangepakt. In de toekomst zijn de nieuwe borden ook te zien op locatie VUmc. Het voorlopig ontwerp is nu klaar om in de praktijk getest te worden.

Het ontwerp wordt op vrijdag 4 maart getest via een fysieke gebruikerstest op de locatie AMC. Het onderzoek duurt maximaal een halfuur. Hiervoor zijn testpersonen nodig. Doe jij mee?

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Het is echter van groot belang dat ook mensen meedoen die mobiel beperkt zijn en een stok, rollator, scootmobiel, of rolstoel gebruiken en/of visuele problemen of oriëntatiestoornissen hebben. Iedere patiënt moet immers straks makkelijk de weg kunnen vinden en daarom is input van patiënten heel belangrijk. Het meest interessant is het wanneer je nooit of niet vaak op locatie AMC bent geweest. Het is dan extra lastig om de weg te vinden.

Je kunt je voor de gebruikerstest aanmelden bij Carla: c.g.j.vanlier@amsterdamumc.nl. Zij stuurt je na aanmelding een officiële uitnodiging met extra informatie.