Wereld MS Amsterdam Sloten-route

Op woensdag 25 mei organiseren wij een bijzonder evenement in het kader van Wereld MS-dag. Deze keer vinden onze activiteiten plaats rond restaurant De Halve Maen in Amsterdam-Sloten (zie: DeHalveMaen). Wij zitten in de serre met eigen terras. Dus lekker rustig en ontspannen.

Je bent welkom vanaf 11.00 uur. We beginnen om 12.00 uur met een lunch. Daarna starten om 13.00 uur de wandelaars, fietsers en scootmobielers met een prachtige tocht rond Sloten. Je kunt ook een rondleiding door de Molen van Sloten krijgen. De molen is aan de overkant van de straat en er is een lift voor rolstoelen naar boven naar de omloop. Om 14.30 uur staat een ‘aangeklede’ borrel klaar en kan worden uitgerust van alle inspanningen met hapjes en drankjes.

Programma:

11.00 uur Ontvangst met koffie en iets lekkers
12.00 uur Lunch
13.00 uur Vertrek Wereld MS Amsterdam Sloten-route, of bezichtiging van de Molen van Sloten met gids
14.30 uur Borrel
16.00 uur Einde

Je bent van harte welkom, evenals partners, familie, vrienden of begeleiders. Je kunt ook aan een deel van het programma meedoen indien een hele dag te vermoeiend is.

Om de kosten te drukken zijn wij helaas genoodzaakt een bijdrage van € 10,- per persoon te vragen. Als je echter een statiegeldactie of andere sponsoractie start, is deelname gratis.

Aanmeldingen graag naar Esther Lof (e-mail: info@msvnamsterdam.nl of tel. 0630483776). We verzoeken bij aanmelding het volgende aan te geven wat jij wilt doen:

1. De Wereld MS Amsterdam Sloten-route, of bezichtiging Molen van Sloten met gids;
2. Het hele programma, of alleen de lunch en/of borrel?
3. Vegetarisch of andere dieetwensen
4. Met hoeveel personen kom je?

Adres: Restaurant De Halve Maen, Sloterweg 1345, 1066 CM Amsterdam.


De locatie is
 rolstoeltoegankelijk. Er is een invalidentoilet maar dit toilet is niet bereikbaar met een scootmobiel. 

De Halve Maen is bereikbaar met tramlijn 1 en 2 of buslijn 195.

Illustratie: Michael Jansen