Oceans of Hope Challenge NL

Oceans of Hope daagt mensen met MS uit om in een veilige en mooie omgeving te gaan zeilen. Samen met lotgenoten je grenzen verleggen en je zelfvertrouwen vergroten. Ga in 2024 met Oceans of Hope de uitdaging aan!

Dit zijn de evenementen die in 2024 in Nederland gaan plaatsvinden:

Juni 2024 – 7 daagse zeilreis met de Summertime

Van 29 juni t/m 5 juli 2024 gaan we 7 dagen zeilen over het IJsselmeer en de Waddenzee met het prachtige zeilschip Summertime. Dit wordt een uitdagende reis met als vertrek- en aankomstplaats Kampen. Dit schip is geschikt voor mensen die nog zelfstandig kunnen lopen en nog kracht in armen en benen hebben.

September 2024 – 5 daagse zeilreis met de Lutgerdina

Vanaf 9 tot en met 13 september gaan we 5 dagen zeilen met de tweemastklipper Lutgerdina van stichting Sailwise op het IJsselmeer en de Waddenzee. Dit wordt een uitdagende reis met als vertrek- en aankomstplaats Enkhuizen. De Lutgerdina is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk voor deelnemers met een handicap of beperking.

Mei/juni/september eendaagse zeiltocht

We streven naar 1 zeildag in mei/juni en 1 zeildag in september. Dus in totaal 2 ‘onbeperkte’ zeildagen met aangepaste bootjes in samenwerking met Sailability. De datums en inschrijvingswijze worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

 

Wil je meer informatie over bovenstaande evenementen zoals de kosten en aanmelden? Klik dan op deze link: https://forms.gle/4Hx22Xt127n42d4H6 en we sturen je zo snel mogelijk de informatiesheet(s) toe.

Voor meer informatie en aanmeldingen: nl.oceansofhopechallenge@gmail.com