Wereld MS-dag zaterdag 3 juni

Nog een paar weken en dan is het zaterdag 3 juni, en vieren wij in Amsterdam Wereld MS-dag 2023. De afgelopen jaren zijn we langs de Amstel naar Ouderkerk gegaan, zijn we in het Amsterdamse Bos geweest, aan de Gaasperplas, in Amsterdam Noord en in Sloten. Dit jaar vieren we Wereld MS-dag op en rond het terrein van de Amsterdamse Westergasfabriek.

Verzamelen, lunchen en borrelen doen we in restaurant Pacific op het Westergasterrein (https://www.pacificamsterdam.nl/). De ontvangst is vanaf 11.30 uur en we lunchen van 12.15 tot 13.15 uur.

Na de ongetwijfeld heerlijke lunch in Pacific gaan we uiteen in drie groepen: De wandelaars maken een wandeling door het Westerpark. De fietsers en scootmobielers verkennen de omgeving. De derde groep gaat naar de Fabrique des Lumières, het grootste digitale kunstcentrum van Nederland. Hier bezoeken we een expositie over Dalí en Gaudí: Dalí, The Endless Enigma (https://www.fabrique-lumieres.com/). Het is een spectaculair gebeuren.

Na afloop weer terug naar Pacific en kunnen we met hapjes en drankjes bijkomen van alle inspanningen.

De kosten van deze dag zijn € 10,- per persoon en als je de expositie in Fabrique des Lumières bezoekt € 8,- extra.

Maar als je in 2023 een statiegeldbonnen-actie start (https://msvnamsterdam.nl/2018/lever-uw-statiegeld-bon-in-voor-de-ms-vereniging-nederland/) is deelname gratis, evenals het bezoek aan Fabrique des Lumières.

Als je vragen hebt hoe je een actie opzet, kun je contact opnemen met Houdine (hc.beekhuis1959@gmail.com).

Het programma in het kort:

  • Aankomst vanaf 11.30 uur met inschrijven, koffie en ontvangst goodiebag;
  • Lunch van 12.15 tot 13.15 uur;
  • 13.30 uur Vertrek wandelaars, fiets- en scootmobieltocht en Fabrique des Lumières
  • Borrel vanaf 15.00 uur.

Leden kunnen zich opgeven bij Esther Lof (tel. 06-30483776) of via het e-mailadres info@msvnamsterdam.nl. Vermeld meteen als je mee wilt naar de Fabrique de Lumières, want we moeten wel reserveren.