MS-café Reade op 1 juni

Lange tijd was er een gratis contactmiddag in het Brinkhuis in Betondorp. Die tijden zijn echter voorbij. Maar de contactmiddag heeft zich wel ontwikkeld tot een heus MS-café. Op zaterdag 6 april hebben we de nieuwe locatie uitgeprobeerd: Revalidatiecentrum Reade aan de Overtoom 283, 1054 HW Amsterdam. Officieel zouden we ons daar terugtrekken in de personeelskantine, maar het was schitterend weer en het terras lonkte. Daarom zijn we buiten neergestreken.

Een goede zet, want er voegden zich best veel oude bekenden uit het Amsterdamse MS-wereldje bij ons. Het was een levendig gekwebbel en gelach 😊 daar vlak bij het Vondelpark.

We verhuisden regelmatig, want de zon draaide onverbiddelijk richting het westen. Vele handen maakten licht werk en hup, daar gingen weer een tafel met een paar stoelen richting zonnestralen. Eerst hielden we het op eigen kosten bij thee en andere alcoholvrije drankjes, maar na 16.00u mochten we iets sterkers bestellen en dat deden verschillende aanwezigen dan ook.

Het allermooiste nieuws is: We zijn daar elke eerste zaterdag van de maand welkom tussen 15.00u en 17.00u. Onze MS-vereniging Amsterdam kan helaas geen gratis drankjes en hapjes meer aanbieden, maar je mag bestellen wat je wilt. Op eigen kosten dus. En na 16.00u ook een biertje of wijntje.

Hier zijn de eerstvolgende data:

Zaterdagen 1 juni, 6 juli, 3 augustus, 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december.

Tot dan!

Illustratie Michael Jansen