Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Themamiddag MS en ReDiscoverMe

februari 9 / 13:00 - 16:30

Alle waarheden hoe mijn lichaam functioneerde werden met de grond gelijk gemaakt. Hoe werkt mijn lichaam nu en hoe kan ik daarmee omgaan? De kracht van dans levert hierin een onmisbare bijdrage.

Vier jaar geleden kreeg ik – Damar Lamers – de diagnose van Multiple Sclerosis. Mijn wereld stond op zijn kop en tegelijkertijd voelde ik de noodzaak om dit te connecten met dans, mijn vak, mijn passie. Waarom? Omdat dit zoveel goeds doet voor mij en de ander. Stichting ReDiscoverMe werd geboren. Dans voor iedereen… En in het bijzonder mensen met een chronische aandoening zoals MS. Eén van de resultaten is dat we elke zaterdag inclusie danslessen aanbieden in Amsterdam. De mensen met MS halen hier veel positiefs uit en worden hier heel gelukkig van. Ik hoop dit met meerdere mensen te mogen delen.

Op deze themamiddag biedt Damar Lamers u een Movement Class aan. De themamiddag is van 14.30 tot 16.30 uur. We eindigen dus een halfuur later dan gebruikelijk. Voorafgaand aan de themamiddag is er van 13.00 tot 14.30 uur een lunch met koffie/thee. De lunch is voor u en uw partner of begeleider gratis.

Aanmelden
Iedereen die aan de themamiddag wil deelnemen, dient zich op te geven vóór 1 februari 2019 bij Esther Lof (tel. 020-7744944 of email: info@msvnamsterdam.nl). Kunt u gelijk aangeven of u komt lunchen of niet?

Aanmelden is noodzakelijk omdat er maximaal 35 deelnemers aan de themamiddag kunnen deelnemen. Vol is vol.

Gegevens

Datum:
februari 9
Tijd:
13:00 - 16:30

Locatie

Cordaan (Olympisch kwartier)
Amstelveenseweg 308
Amsterdam, 1076 CS Nederland

Organisator

MSVN regio Amsterdam en omstreken