MS-café Reade op 1 juni

Lange tijd was er een gratis contactmiddag in het Brinkhuis in Betondorp. Die tijden zijn echter voorbij. Maar de contactmiddag heeft zich wel ontwikkeld tot een heus MS-café. Op zaterdag 6 april hebben we de nieuwe locatie uitgeprobeerd: Revalidatiecentrum Reade aan de Overtoom 283, 1054 HW Amsterdam. Officieel zouden we ons daar terugtrekken in de personeelskantine, maar het was schitterend weer en het terras lonkte. Daarom zijn we buiten neergestreken.

Een goede zet, want er voegden zich best veel oude bekenden uit het Amsterdamse MS-wereldje bij ons. Het was een levendig gekwebbel en gelach 😊 daar vlak bij het Vondelpark. Lees verder “MS-café Reade op 1 juni”

Digitale borrel 22 juni

Kom ook een keer naar onze digitale borrels! Het is laagdrempelig, je hoeft er niet voor te reizen en het is bijna net zo gezellig. Iedere derde zaterdag van de maand is er een borrel via MS Teams. De eerstvolgende borrel is op zaterdag 22 juni om 16.00 uur (een week later dan normaal ivm de themamiddag op 15 juni).  Iedereen is welkom!


Voor de digitale borrel kun je je aanmelden bij: steven.visser@msvereniging.nl. De leden die een vorige keer erbij waren krijgen vanzelf een uitnodiging.