Update Wereld MS-dag ommetje

Het gaat goed met het Wereld MS-dag ommetje. In ons team Noord-Holland/Amsterdam zitten nu 30 leden. Wij zijn de regio met de meeste deelnemers. Doe jij ook mee? Je kunt de hele maand juni meedoen en zo vaak als jij wilt. Het Wereld MS T-shirt sturen we op verzoek gratis naar je op.

Je kunt bij het Wereld MS-dag ommetje gebruik maken van de Ommetje-app. Deze app motiveert en werkt zelfs een beetje verslavend. Je kunt in de app namelijk je route zien en het aantal kilometers dat je hebt gewandeld, gefietst of gescoot. Bovendien krijg je punten en medailles.

Meerdere leden deelden deze week hun ervaringen met team Amsterdam. Annemieke maakte haar ommetje per kano. Haar verslag lees je in het volgende bericht. Adinda stuurde ons een prachtige foto van haar ommetje.

     

Hoe doe je mee?
1. Download de Ommetje-app via de Google Play Store of de App Store.
2. Voer de unieke bedrijfscode in: GLMLF
3. Stap in ons team N Holland/A’dam
4. Loop een ommetje!
5. Daag vrienden, familie en bekenden uit om ook mee te doen! “Update Wereld MS-dag ommetje” verder lezen

Doe ook mee en maak een Wereld MS-dag-ommetje!

Ieder jaar organiseren de regio’s Noord-Holland en Amsterdam e.o. een scoot-, fiets- en wandeltocht om Wereld MS dag te vieren. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we dit jaar geen tocht doen zoals we gewend zijn. De regio’s hebben echter de handen ineen geslagen en bieden een digitaal alternatief, zodat we toch samen Wereld MS dag kunnen vieren. Het landelijk team zorgt voor een landelijke start en de MS Vereniging Ommetje app.

Eigen route
Iedereen kiest zijn eigen route op een zelfgekozen moment. Dit kan vanuit je eigen huis, maar ook op iedere andere plek in Nederland, of zelfs het buitenland. Doe de route in kleine groepjes als het tenminste veilig kan. De hele maand juni kun je meedoen. Het doel is om met elkaar zoveel mogelijk kilometers af te leggen. Alle kilometers die jullie tijdens het Wereld MS-ommetje afleggen, tellen we bij elkaar op. “Doe ook mee en maak een Wereld MS-dag-ommetje!” verder lezen