Black Friday

De pepernoten zijn de winkel nog niet uit of de commercie heeft al iets nieuws gevonden: Black Friday! Altijd nieuwsgierig tik ik Black Friday in op Google, en jawel, de laptops, televisies en mobieltjes met ongekende kortingen vliegen me om de oren. Google heeft het goed aangepakt want zij bepalen welke aanbieding bovenaan staat op mijn oude, maar nog steeds goed functionerende laptop. Als ik iets aanklik betaalt iemand daar geld voor.

Lees verder “Black Friday”

Verslag themamiddag MS en pilates/bekkenbodemstabilisatie

Op zaterdag 30 november 2019 heeft Rosa Hol, fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut en Pilatesdocent, ons informatie gegeven over  Pilates en bekkenbodemstabilisatie. We gingen ook zelf aan de slag met allerlei oefeningen. Onze lachspieren werden niet vergeten.

Hieronder vind je haar presentatie met veel interessante informatie, oefeningen en verwijzingen naar websites. Ook heel nuttig voor degene die niet aanwezig kon zijn.

Zoek jouw zorgverlener in MS Netwerk Groot Amsterdam

MS Netwerk Groot Amsterdam wil de toegankelijkheid en kwaliteit van diagnostiek, behandeling en begeleiding optimaliseren voor mensen met MS uit Amsterdam en omgeving. Zorgverleners uit ziekenhuizen, revalidatiecentra en uit de wijk hebben zich daarom in een netwerk georganiseerd. Zorgverleners en mensen met MS kunnen elkaar zo gemakkelijk vinden. De zorgverleners werken nauw samen om diagnostiek en behandeling te optimaliseren en op elkaar af te stemmen.

MS Netwerk Amsterdam wil dat mensen met MS in de regio Amsterdam snel toegankelijke en deskundige zorg kunnen vinden. Om voor u juiste zorgverlener te vinden, gebruik de zorgzoeker op https://www.msnetwerkamsterdam.nl/zoek-de-zorgverlener/

Website: www.msnetwerkamsterdam.nl