Tips locatie MS café en onderwerp themamiddagen

De werkgroep is altijd op zoek naar tips voor leuke en interessante onderwerpen en sprekers voor themamiddagen. Ook organiseren wij regelmatig een MS café op locatie en zoeken hiervoor geschikte cafés of restaurants.  Heb jij tips voor een leuke locatie van ons MS café of onderwerpen of sprekers voor themamiddagen? Geef het door!

Je kunt je tips doorgeven aan Esther Lof per mail (info@msvnamsterdam.nl) of telefonisch op nummer 06-30483776

Het Huis van M

Het Huis van M (Het Huis van M) er voor iedereen die met ziekte te maken heeft. Ben jij, of is jouw geliefde ernstig, chronisch of ongeneeslijk ziek en heb je (medische) vragen? Of wil je weten hoe je kunt omgaan met angst, onzekerheid en verlies van functies? Wil je meer regie over wat er gebeurt en waar je grens ligt? Ik ben er, ik luister. Vertel… Hoe is het met je? Ik luister naar al je vragen. En ik help je met wat je zelf kan doen om overeind te blijven en je sterker te voelen.

Ik ben Maaike van der Graaff en werk al 20 jaar als medisch specialist. Maar ziekte is meer dan een medisch probleem. Daarom maak ik in onze gesprekken ook ruimte voor jouw eigen verhaal en wat voor jou belangrijk is. Sinds 2001 werk ik als neuroloog in Amsterdam. De eerste jaren in het AMC, waar ik mij volledig richtte op zorg voor ALS patiënten. Vervolgens werkte ik in het Bovenij ziekenhuis, en nu bij Acibadem. Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen in palliatieve zorg en integrale geneeskunde gedaan. Daarom weet ik precies hoe de zorg werkt, waar veel mensen tegenaan lopen, en welke vragen er kunnen spelen. In het Huis van M bied ik de ruimte en tijd, en het luisterend oor dat er in een regulier consult niet altijd is. Ik spreek Nederlands, Engels, redelijk Spaans en op een basaal niveau Turks.

Bel me (06-28828356) of stuur een email naar maaike@hethuisvanm.nl met je telefoonnummer en tijdstippen waarop je goed bereikbaar bent. Ik bel je dan terug. In een (gratis) oriënterend gesprek kijken we wat het beste bij jouw wensen past