Zoek jouw zorgverlener in MS Netwerk Groot Amsterdam

MS Netwerk Groot Amsterdam wil de toegankelijkheid en kwaliteit van diagnostiek, behandeling en begeleiding optimaliseren voor mensen met MS uit Amsterdam en omgeving. Zorgverleners uit ziekenhuizen, revalidatiecentra en uit de wijk hebben zich daarom in een netwerk georganiseerd. Zorgverleners en mensen met MS kunnen elkaar zo gemakkelijk vinden. De zorgverleners werken nauw samen om diagnostiek en behandeling te optimaliseren en op elkaar af te stemmen.

MS Netwerk Amsterdam wil dat mensen met MS in de regio Amsterdam snel toegankelijke en deskundige zorg kunnen vinden. Om voor u juiste zorgverlener te vinden, gebruik de zorgzoeker op https://www.msnetwerkamsterdam.nl/zoek-de-zorgverlener/

Website: www.msnetwerkamsterdam.nl

De MS-coach

Heb je vragen over het blijven werken met MS? Zoals bijvoorbeeld wat je wel of niet aan je manager of collega’s vertelt? Stel je vraag aan een van onze professionele, ervaringsdeskundige MS-coaches. Leden maken kosteloos gebruik van de telefonische spreekuren. Blijkt uw vraag ingewikkelder van aard, kunt u in overleg met de coach een consult inplannen. Aan zo’n consult zijn uiteraard wel kosten verbonden.

Zie: https://msvereniging.nl/ms-coaches/