Wij starten voorzichtig weer op!

Hoewel de strijd tegen het coronavirus voorlopig nog niet is gewonnen, starten wij weer voorzichtig op. Uiteraard nemen wij alle RIVM-veiligheidsregels in acht en is een aantal extra regels onvermijdelijk.

De zwemmers zijn weer van start gegaan onder strikte voorwaarden. Zo is het aantal deelnemers beperkt waardoor er nu geen ruimte is voor nieuwe deelnemers. Voor meer informatie en de regels verwijs ik naar zwemmen.

Op zaterdag 5 september is de eerste contactmiddag. Gezien het gemiddeld aantal deelnemers aan deze activiteit hoeven wij hiervoor geen andere ruimte te huren. Je bent dus weer welkom iedere eerste zaterdag van de maand op het Timorplein. Wel vragen wij niet te komen bij klachten die passen bij corona, bij binnenkomst de handen goed te wassen en zoveel als mogelijk te blijven zitten op een stoel.

Op zaterdag 12 september organiseren wij een themamiddag MS en hulphond. Deze bijeenkomst is in de Molen van Sloten. Hiervoor kunnen maximaal 30 personen zich inschrijven en aanmelding is verplicht. Voor meer informatie over deze themamiddag verwijs ik naar de uitgebreide uitnodiging: themamiddag MS en hulphond.

Tot ziens!