Digitale nieuwjaarsborrel zaterdag 16 januari

Beste leden,

Proosten op 2021! Dat gaan we doen tijdens de digitale nieuwjaarsborrel op zaterdag 16 januari. Doe je ook mee? De borrel is van 17.00 tot 17.30 uur. Iedereen die deelneemt aan de nieuwjaarsborrel, krijgt vooraf een mini-borrelpakketje thuisbezorgd.

Het liefste zouden we je natuurlijk uitnodigen voor een echte borrel met een hapje en drankje, maar dat kan nu helaas niet. Om elkaar toch even te zien, organiseren wij een digitale nieuwjaarsborrel via Zoom. 

Er is een kort maar krachtig programma. Eerst houdt onze regiocoördinator een korte toespraak terwijl jij geniet van de inhoud uit het mini-borrelpakketje. Daarna heffen wij het glas. Tot slot kunnen de leden die dit willen, een nieuwjaarswens uitspreken.

Als jij mee wilt doen, meld je dan per email aan bij Houdine Beekhuis (hc.beekhuis1959@gmail.com). Geef hierbij aan of je rode of witte wijn wilt of een vers sapje. Ongeveer een dag voor de digitale nieuwjaarsborrel ontvang je dan een mail met de link om in te loggen en je mini-borrelpakketje. Geef ook aan als je een nieuwjaarswens wilt uitspreken. Als je een mini-borrelpakketje wilt ontvangen, moet je je uiterlijk 9 januari opgeven in verband met de organisatie. Anders moet je aanmelding uiterlijk 15 januari binnen zijn.

Proost!

Start een actie: zamel statiegeldbonnen in voor de MS Vereniging

Onze regio Amsterdam e.o zou heel graag extra inkomsten uit sponsoring of giften hebben. Van dit geld kunnen wij nieuwe activiteiten organiseren zoals bijvoorbeeld een dagje Artis, MS-café of extra activiteiten tijdens Wereld MS dag.

Jij kunt hierbij helpen! Ga naar jouw supermarkt en vraag of je naast de flessenautomaat een box mag neerzetten waarin mensen hun statiegeldbon kunnen doneren t.b.v. de MS Vereniging. Deze poster kun je hierbij ophangen. Een actie van een week levert zo al snel € 100,- op.

Voor het opsturen van posters of meer informatie mail Esther Lof (info@msvnamsterdam.nl).