Feestelijke Start van 2024: Nieuwjaarsborrel

Om het jaar goed te beginnen, nodigen we jullie graag uit voor onze jaarlijkse Nieuwjaarsborrel. Het wordt een gezellige avond met heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Komen jullie ook?

📅 Datum: Zaterdag 20 januari 2024

🕔 Tijd: 17:00 – 20:00 uur

📍 Locatie: Cordaan Olympisch Kwartier,  Amstelveenseweg 308, 1076 CS Amsterdam

We kijken ernaar uit om samen met jullie het nieuwe jaar feestelijk in te luiden! Vooraf aanmelden is niet nodig. Lees verder “Feestelijke Start van 2024: Nieuwjaarsborrel”

Tips locatie MS café en onderwerp themamiddagen

De werkgroep is altijd op zoek naar tips voor leuke en interessante onderwerpen en sprekers voor themamiddagen. Ook organiseren wij regelmatig een MS café op locatie en zoeken hiervoor geschikte cafés of restaurants.  Heb jij tips voor een leuke locatie van ons MS café of onderwerpen of sprekers voor themamiddagen? Geef het door!

Je kunt je tips doorgeven aan Esther Lof per mail (info@msvnamsterdam.nl) of telefonisch op nummer 06-30483776

Start een actie: statiegeldbonnen inzamelen voor de MS Vereniging

Onze regio Amsterdam e.o zou heel graag extra inkomsten uit sponsoring of giften hebben. Van dit geld kunnen wij nieuwe activiteiten organiseren zoals bijvoorbeeld een dagje Artis, MS-café of extra activiteiten tijdens Wereld MS dag.

Jij kunt hierbij helpen! Ga naar jouw supermarkt en vraag of je naast de flessenautomaat een box mag neerzetten waarin mensen hun statiegeldbon kunnen doneren t.b.v. de MS Vereniging. Deze poster kun je hierbij ophangen. Een actie van een week levert zo al snel € 100,- op.

Voor het opsturen van posters of meer informatie mail Esther Lof (info@msvnamsterdam.nl).

Kom je ook bij onze Chi kung-groep gericht op MS-patiënten?

Chi kung is een verzamelnaam voor een grote verscheidenheid aan oefeningen om je energie (chi) op een natuurlijke manier te laten stromen. Kung betekent ‘beoefenen, ontwikkelen, cultiveren’. Wij vormen een Chi kung-groep die gericht is op mensen met MS. Rob de Jong is onze trainer en hij heeft zelf ook MS.

Lees verder “Kom je ook bij onze Chi kung-groep gericht op MS-patiĂ«nten?”