Kom a.s. zaterdag 2 dec naar onze contactmiddag!

Iedere eerste zaterdag van de maand ben je van harte welkom op onze contactmiddagen. Op een contactmiddag kun je onder het genot van een kopje koffie of thee praten met lotgenoten en ervaringen uitwisselen. Het grootste deel van de gesprekken gaat overigens niet over MS maar juist over andere alledaagse zaken. Ook partners, familie of vrienden van iemand met MS zijn van harte welkom. Probeer het een keertje uit. Het is ook vaak de plek waar nieuwe leden hun eerste stappen bij de vereniging zetten. Koekjes zijn er natuurlijk ook.

A.s. zaterdag 2 december is de  eerstvolgende contactmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.  Schuif je ook gezellig aan? Aanmelden is niet nodig.

Lees verder “Kom a.s. zaterdag 2 dec naar onze contactmiddag!”

Digitale borrels

Kom ook een keer naar onze digitale borrels! Het is laagdrempelig, je hoeft er niet voor te reizen en het is bijna net zo gezellig. Iedere derde zaterdag van de maand is er een borrel via MS Teams. De komende borrels zijn op zaterdag 21 oktober, 25 november (week later ivm thema MS en mantelzorg) en 16 december om 16.00 uur.  Iedereen is welkom!


Voor de digitale borrel kun je je aanmelden bij: steven.visser@msvereniging.nl. De leden die een vorige keer erbij waren krijgen vanzelf een uitnodiging.