Vanaf nu iedere maand digitaal MS-café

In 2021 zijn we begonnen met het organiseren van digitale MS-cafés. In eerste instantie werden we hiertoe gedwongen door de corona-lockdown, maar al snel bleek dat het digitale MS-café voor een aantal leden in een behoefte voorziet. Want het is letterlijk laagdrempelig; je kunt het vanuit de thuissituatie doen, en het is (bijna) net zo gezellig. Daarom gaan we door met het digitale MS-café, of er coronamaatregelen zijn of niet.

In eerste instantie gaan we iedere maand een digitaal MS-café organiseren halverwege de maand. Steven Visser zal de bijeenkomsten begeleiden. De fysieke contactmiddagen blijven we de eerste zaterdag van de maand organiseren. Het eerste digitale MS-café is op zaterdag 8 januari om 14.00 uur. De datums voor de daarna volgende café’s maken we later bekend.

Als je automatisch een link voor een digitaal MS-café wilt ontvangen, kun je mailen naar Steven Visser: steven.visser@msvereniging.nl. Zo ben je altijd op de hoogte en het maakt niet uit als je vervolgens niet meedoet.