Volgende contactmiddag is op 8 juli

Let op: Onze contactmiddagen op 6 mei en 3 juni gaan niet door i.v.m. andere activiteiten.

Iedere maand ben je van harte welkom op onze contactmiddagen. Op een contactmiddag kun je onder het genot van een kopje koffie of thee praten met lotgenoten en ervaringen uitwisselen. Het grootste deel van de gesprekken gaat overigens niet over MS maar juist over andere alledaagse zaken. Ook partners, familie of vrienden van iemand met MS zijn van harte welkom. Probeer het een keertje uit. Het is ook vaak de plek waar nieuwe leden hun eerste stappen bij de vereniging zetten.

De eerstvolgende contactmiddag is op zaterdag 8 juli van 14.00 tot 16.00 uur.  Schuif je ook gezellig aan? Aanmelden is niet nodig.

Lees verder “Volgende contactmiddag is op 8 juli”

Iedere maand een digitale borrel!

Kom ook een keer naar onze digitale borrels! Het is laagdrempelig, je hoeft er niet voor te reizen en het is bijna net zo gezellig. Iedere derde zaterdag van de maand is er een borrel via MS Teams. En in de zomer gaan we gewoon door. De komende borrels zijn op zaterdag 20 mei, 17 juni, 15 juli en 19 augustus om 16.00 uur.  Iedereen is welkom!


Voor de digitale borrel kun je je aanmelden bij: steven.visser@msvereniging.nl. De leden die een vorige keer erbij waren krijgen vanzelf een uitnodiging.