Party with a MisSion in de Broekerveiling, Broek op Langedijk

Op 6 april a.s. is het feest in de Broekerveiling. Er zal dan een fondsenwervend evenement gehouden worden ten behoeve van de MS vereniging, Party with a MisSion. Dit avondvullende programma omvat o.a. een traditionele veiling, een lezing van boswachter Arjan Postma, kraamverkoop en muziek van de swingende rock coverband Serious Fun! 

Wat kunt u zoal verwachten? “Party with a MisSion in de Broekerveiling, Broek op Langedijk” verder lezen

Wandelvierdaagse ’t Gooi – Speciale route voor MS-patiënten

De MS vereniging is gevraagd om mee te doen met de Wandelvierdaagse van ’t Gooi. Dit kwam heel mooi uit, omdat ons thema voor dit jaar is: Mobiliteit en Beweging.

  

Dit jaar is de wandelvierdaagse van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni 2019. Speciaal voor mensen met MS (Multiple Sclerose) die goed ter been zijn en het een uitdaging vinden om als prestatie 5 à 7,5 km per dag te wandelen, wordt een mooie route uitgezet. Deze gaat over goed begaanbare paden en wegen. Het is een wandelvierdaagse en daarom mogen scootmobielers niet mee. We lopen als groep, zodat er onderweg (gezellig) met elkaar kan worden gepraat. Uiteraard zijn familieleden, vrienden of kennissen ook van harte welkom.

Voor leden van de MS vereniging is deelname gratis. Indien je niet lid bent, is de inschrijving voor 4 dagen €24,50 per persoon. Voor bijna dezelfde prijs (€25,- per jaar) kun je lid worden van de MS vereniging dus het loont om je eerst aan te melden bij de vereniging. Zie: https://msvereniging.nl/hoe-kunt-helpen/lid-worden-2/. “Wandelvierdaagse ’t Gooi – Speciale route voor MS-patiënten” verder lezen