Koffieochtend

Géén thema, géén informatie, géén stelling, maar gewoon gezellig!

Samen kopje koffie doen op dinsdag 30 april 2019
Ontvangst 10:30 uur – Kosten zijn voor eigen rekening.
Locatie: La Place Dreefzicht, Fonteinlaan 1, Haarlem

U kunt zich opgeven door vóór 25 april a.s. te reageren op ria@djlbeheer.nl.
(iemand meenemen mag natuurlijk ook)

Heeft u hulp nodig? U kunt zelf iemand meenemen, maar er zullen ook vrijwilligers aanwezig zijn die u kunnen helpen. Laat u ons weten wat u nodig heeft? La Place is voorzien van een gehandicaptentoilet.

Hopelijk tot 30 april!

Ria en Ivonne

Wandelvierdaagse ’t Gooi – Speciale route voor MS-patiënten

De MS vereniging is gevraagd om mee te doen met de Wandelvierdaagse van ’t Gooi. Dit kwam heel mooi uit, omdat ons thema voor dit jaar is: Mobiliteit en Beweging.

  

Dit jaar is de wandelvierdaagse van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni 2019. Speciaal voor mensen met MS (Multiple Sclerose) die goed ter been zijn en het een uitdaging vinden om als prestatie 5 à 7,5 km per dag te wandelen, wordt een mooie route uitgezet. Deze gaat over goed begaanbare paden en wegen. Het is een wandelvierdaagse en daarom mogen scootmobielers niet mee. We lopen als groep, zodat er onderweg (gezellig) met elkaar kan worden gepraat. Uiteraard zijn familieleden, vrienden of kennissen ook van harte welkom. Je kunt ook een of twee dagen lopen als vier dagen te vermoeiend is.

Voor leden van de MS vereniging is deelname gratis. Indien je niet lid bent, is de inschrijving voor 4 dagen €24,50 per persoon. Voor bijna dezelfde prijs (€25,- per jaar) kun je lid worden van de MS vereniging dus het loont om je eerst aan te melden bij de vereniging. Zie: https://msvereniging.nl/hoe-kunt-helpen/lid-worden-2/. “Wandelvierdaagse ’t Gooi – Speciale route voor MS-patiënten” verder lezen