Annemieke’s ommetje per kano

Dit verhaal heeft 2 kanten: backstage en frontstage, omdat we dit keer geld ophalen voor onderzoek naar MS en voor onderzoek naar Alvleesklierkanker.

Frontstage
Al dagen houd ik het weer in de gaten, met name de wind. Aan het begin van de week is het nog 5 en 6 BFT, maar wel uit uiteenlopende richtingen. Dinsdagnacht zakt de wind helemaal weg. De rest van de week is het windkracht 2 en 3 ook uit uiteenlopende richtingen. Dat wordt zondag dus een perfecte dag om naar Texel te varen. We verzamelen om 10.00 uur bij ‘Nogal Wiedus’ in Huisduinen. Willem en ik vertrekken vanuit huis en komen net voor de anderen uit Haarlem aan. Er zijn al 2 groepjes vaarders die naar Texel gaan. Even later zien we een derde groepje naar Texel varen. De peddelpraters besluiten ter plekke hun plan te wijzigen in een rondje Bol. Tij en weer maken dat dit ook goed mogelijk is. Ze vinden het te druk worden op Texel (hahaha).

         

Lees verder “Annemieke’s ommetje per kano”

Laatste Digitaal MS-Café voor de zomer op 3 juli

Op zaterdag 3 juli is het laatste Digitaal MS-Café voor de zomer. In september starten we hoogstwaarschijnlijk weer met onze gewone contactmiddagen. Het MS-café is van 16.00 tot 17.00 uur.


Aanmelden is noodzakelijk, omdat wij je een link moeten sturen voor het MS-café. Je kunt je aanmelden tot een halfuur voor de borrel. We borrelen via MS teams. Ongeveer een kwartier voor de borrel kun je inloggen om geluid en camera uit te proberen.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Houdine Beekhuis: hc.beekhuis1959@gmail.com