Update Wereld MS-dag ommetje

Het gaat goed met het Wereld MS-dag ommetje. In ons team Noord-Holland/Amsterdam zitten nu 30 leden. Wij zijn de regio met de meeste deelnemers. Doe jij ook mee? Je kunt de hele maand juni meedoen en zo vaak als jij wilt. Het Wereld MS T-shirt sturen we op verzoek gratis naar je op.

Je kunt bij het Wereld MS-dag ommetje gebruik maken van de Ommetje-app. Deze app motiveert en werkt zelfs een beetje verslavend. Je kunt in de app namelijk je route zien en het aantal kilometers dat je hebt gewandeld, gefietst of gescoot. Bovendien krijg je punten en medailles.

Meerdere leden deelden deze week hun ervaringen met team Amsterdam. Annemieke maakte haar ommetje per kano. Haar verslag lees je in het volgende bericht. Adinda stuurde ons een prachtige foto van haar ommetje.

     

Hoe doe je mee?
1. Download de Ommetje-app via de Google Play Store of de App Store.
2. Voer de unieke bedrijfscode in: GLMLF
3. Stap in ons team N Holland/A’dam
4. Loop een ommetje!
5. Daag vrienden, familie en bekenden uit om ook mee te doen! “Update Wereld MS-dag ommetje” verder lezen

Annemieke’s ommetje per kano

Dit verhaal heeft 2 kanten: backstage en frontstage, omdat we dit keer geld ophalen voor onderzoek naar MS en voor onderzoek naar Alvleesklierkanker.

Frontstage
Al dagen houd ik het weer in de gaten, met name de wind. Aan het begin van de week is het nog 5 en 6 BFT, maar wel uit uiteenlopende richtingen. Dinsdagnacht zakt de wind helemaal weg. De rest van de week is het windkracht 2 en 3 ook uit uiteenlopende richtingen. Dat wordt zondag dus een perfecte dag om naar Texel te varen. We verzamelen om 10.00 uur bij ‘Nogal Wiedus’ in Huisduinen. Willem en ik vertrekken vanuit huis en komen net voor de anderen uit Haarlem aan. Er zijn al 2 groepjes vaarders die naar Texel gaan. Even later zien we een derde groepje naar Texel varen. De peddelpraters besluiten ter plekke hun plan te wijzigen in een rondje Bol. Tij en weer maken dat dit ook goed mogelijk is. Ze vinden het te druk worden op Texel (hahaha).

         

“Annemieke’s ommetje per kano” verder lezen