Deelnemers gezocht gebruikerstest nieuwe bordjes AMC/VUmc

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe bewegwijzering (wayfinding) van het Amsterdam UMC. De nieuwe borden helpen de bezoeker straks om makkelijker en sneller de weg te vinden. De locatie AMC wordt als eerste aangepakt. In de toekomst zijn de nieuwe borden ook te zien op locatie VUmc. Het voorlopig ontwerp is nu klaar om in de praktijk getest te worden.

Het ontwerp wordt op vrijdag 4 maart getest via een fysieke gebruikerstest op de locatie AMC. Het onderzoek duurt maximaal een halfuur. Hiervoor zijn testpersonen nodig. Doe jij mee? “Deelnemers gezocht gebruikerstest nieuwe bordjes AMC/VUmc” verder lezen

Stootzak training bokslessen voor MS’ers

Vincent Koog, eigenaar van Movin Gym Alkmaar, geeft bokslessen. Hij vindt het belangrijk dat iedereen die zou willen ook kan boksen. Zo geeft hij al een tijd bokslessen aan mensen met autisme en is hij onlangs gestart met lessen speciaal voor mensen met Parkinson. Eind november is de eerste workshop geweest voor mensen met MS.

Lijkt het jou ook leuk om eens te proberen? Neem dan gerust een kijkje op vrijdag 11 februari om 11 uur. Aanmelden kan tot en met donderdag 10 februari via info@movingym.nl.

“Stootzak training bokslessen voor MS’ers” verder lezen

Buurtteam Amsterdam

Vanaf 1 april 2021 zijn er in Amsterdam buurtteams. Het buurtteam is een plek in de buurt – het woord zegt het al – waar je terecht kunt met al je vragen. Zo kun je vragen stellen over bijvoorbeeld zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, meedoen, of veiligheid. Je kunt bij een buurtteam binnenlopen of een afspraak maken. Je kunt ook bellen of een e-mail sturen voor een afspraak thuis of bij het buurtteam op locatie. In elk buurtteam zitten hulpverleners met uiteenlopende specialistische kennis. Ook werken hier ervaringsdeskundigen: mensen met zelf dus veel ondervinding op het gebied van zorg- en ondersteuning.

Voor meer informatie en aanmelden: Buurtteam Amsterdam

Klik hier voor de folder: Buurtteam-Amsterdam-Folder