Wereld MS Molen van Sloten-route

Op vrijdag 15 mei organiseert de regio Amsterdam e.o. van de MS Vereniging een bijzonder evenement in het kader van Wereld MS-dag. Deze keer vinden onze activiteiten plaats rond de Molen van Sloten (https://molenvansloten.nl/). Wij hebben hier onze eigen ruimte met tuin bij de molen. Dus lekker rustig en ontspannen.

Je bent welkom vanaf 11.00 uur. We beginnen om 12.00 uur met een uitgebreide lunch. Daarna starten om 13.00 uur de wandelaars, fietsers en scootmobielers met een prachtige tocht rond Sloten. Je kunt ook een rondleiding door de Molen van Sloten krijgen.

Rond 14.30 uur staat een ‘aangeklede’ borrel klaar en kan worden uitgerust van alle inspanningen met heerlijke hapjes en drankjes.

Programma:

11.00 uur Ontvangst met koffie en iets lekkers

12.00 uur Lunch

13.00 uur Vertrek Wereld MS Molen van Sloten-route, of bezichtiging van de molen met gids

14.30 uur Borrel

16.00 uur Einde

Dit jaar is het thema Leefstijl, een breed thema waar bijvoorbeeld voeding, beweging en balans onder vallen. De Wereld MS Molen van Sloten-route sluit hier perfect op aan. Kortom: Het belooft weer een heerlijke dag te worden!

Je bent van harte welkom, evenals uiteraard partners, familie, vrienden of begeleiders. Je kunt ook aan een deel van het programma meedoen indien een hele dag te vermoeiend is.

Om de kosten te drukken zijn wij helaas genoodzaakt een bijdrage van € 10,- per persoon te vragen. Dit bedrag dient uiterlijk een week na aanmelding te worden voldaan. Als je echter een statiegeldactie of andere sponsoractie start, is deelname gratis.

Aanmeldingen graag naar Esther Lof (e-mail: info@msvnamsterdam.nl of tel. 020-7744944). We verzoeken bij aanmelding het volgende aan te geven:

Wat wil jij doen?

De Wereld MS Molen van Sloten-route, of bezichtiging molen met gids;
Het hele programma, of alleen de lunch en/of borrel?
Met hoeveel personen kom je?

 

Let op: Aan de bezichtiging van de molen kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Deze tour is niet volledig rolstoeltoegankelijk. Om alles te kunnen zien, moet je een paar trappetjes op.

Adres: Molen van Sloten, Akersluis 10, 1066 EZ Amsterdam.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Gratis parkeren en gemakkelijk bereikbaar met tramlijn 1 en 2 of buslijn 195.