Themamiddag MS en brandpreventie op 5 oktober

Een woningbrand overkomt mij niet. Dat denkt u…. Toch krijgt de brandweer jaarlijks duizenden meldingen van brand in een woning. Soms is er alleen materiële schade. Helaas vallen ieder jaar ook gewonden en dodelijke slachtoffers. Gelukkig kunt u zelf veel doen om uw huis brandveiliger te maken. Of als er toch brand uitbreekt, de gevolgen ervan te beperken. Dit is nog belangrijker als u minder mobiel bent. Brandveiligheid begint u bij uzelf.

Op deze themamiddag zal George van der Pijl, (ex)brandweerman Amsterdam-Amstelland, uit de praktijk over brandpreventie vertellen. Hij geeft tips en na afloop kunt u een individuele afspraak met de brandweer maken om uw thuissituatie te laten beoordelen. De themamiddag is op zaterdag 5 oktober, begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Voorafgaand aan de themamiddag is er van 13.00 tot 14.00 uur een lunch. De lunch wordt jou en je partner of begeleider gratis aangeboden.

Aanmelden
Iedereen die aan de themamiddag wil deelnemen, dient zich op te geven vóór 30 september 2018 bij Esther Lof (tel. 020-7744944 of email: info@msvnamsterdam.nl). Kun je gelijk aangeven of je komt lunchen of niet?

Aanmelden is noodzakelijk omdat er maximaal 35 deelnemers aan de themamiddag kunnen deelnemen.

Adres
Cordaan (Olympisch kwartier), Amstelveenseweg 308, 1076 CS Amsterdam