Themamiddag muziek en dans

Op zaterdag 15 april a.s. is er weer een themamiddag. Zoals gebruikelijk bij Cordaan aan de Amstelveenseweg. De middag gaat deze keer over muziek en dans, daar word je toch blij van?! We beginnen om 13.00u met een lunch, die vast weer heel lekker en gevarieerd zal zijn. De themamiddag is van 14.00 tot 16.00 uur.

Na de lunch geeft Ruud van der Wel van de stichting My Breath My Music een inleiding. Deze stichting verzorgt muzieklessen voor mensen met een – soms zeer zware – lichamelijke beperking. De bijzondere instrumenten die worden gebruikt, zijn door de stichting zelf ontwikkeld. Ruud zal ons er alles over vertellen. En Dinand Brummelhuis uit onze eigen MS-groep zal een demonstratie met zijn speciale saxofoon geven.

Na de pauze laat Dido Mirck van DansPark onze beentjes van de vloer komen. Staand of zittend, maakt niet uit. DansPark geeft danslessen speciaal voor mensen die een uitdaging in beweging ervaren als gevolg van o.a. MS. Dansen is goed voor je conditie, je houding, je souplesse en je balans. Voor alles dus. En je wordt er nog vrolijk van ook.

Het wordt een topmiddag!

Voor deze themamiddag kun je je vóór 10 april opgeven bij Esther Lof (tel. 06-30483776) of via het e-mailadres info@msvnamsterdam.nl. Vermeld ajb of je ook komt lunchen.

Dus: zaterdag 15 april THEMAMIDDAG MUZIEK EN DANS, om 13.00u voorafgegaan door een lunch.

Adres:

Cordaan
Olympisch kwartier
Amstelveenseweg 308
1076 CS Amsterdam

Illustratie: Michael Jansen